0172 764 376 info@taxigouwerijn.nl

Over ons

Taxi Gouwe Rijn is een taxibedrijf gevestigd in Alphen aan den Rijn. Al onze ervaren chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste papieren, zien er representatief uit en hebben hetzelfde doel voor ogen: u op een veilige manier van A naar B vervoeren. Naast particulier vervoer bieden wij ook zakelijk vervoer en luchthavenvervoer aan. Ons wagenpark bestaat uit louter luxe, betrouwbare en solide wagens, zodat u op een veilige en voor u comfortabele manier naar uw bestemming kan worden gebracht.

Waarom Taxi Gouwe Rijn?

Wanneer u gebruik maakt van één van de diensten van Taxi Gouwe Rijn komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.  Als u uw ophaaladres en bestemming invoert in ons online boekingssysteem dan ziet u direct wat deze reis zal kosten. U kunt ervoor kiezen om direct online te betalen, maar ook achteraf in de taxi betalen is mogelijk. Op onze tarievenpagina kunt u zien hoe een prijs bij Taxi Gouwe Rijn tot stand komt.  
 
Daarnaast staat Taxi Gouwe Rijn voor kwaliteit, voordelige tarieven en een uitmuntende service. Zo zien onze opgeleide, ervaren en nette chauffeurs er altijd goed verzorgd uit en beschikken ze ook over de vereiste stratenkennis. U wordt altijd via de snelste route en op de meeste veilige manier van deur tot deur gebracht.
 
De chauffeurs van Taxi Gouwe Rijn staan over het algemeen binnen tien minuten bij u voor de deur. Mocht het onverhoopt iets langer duren, dan laten we dat uiteraard aan u weten. Wij weigeren nooit aanvragen, dus zelfs voor de kortste afstanden kunt u terecht bij Taxi Gouwe Rijn.

Taxi reserveren

U kunt op de volgende manieren een taxi reserveren bij Taxi Gouwe Rijn

Als u online een taxi heeft gereserveerd, dan ontvangt u altijd een bevestigingsmail met daarin de door u in het online boekingssysteem ingevoerde gegevens. Heeft u per ongeluk een fout gemaakt bij het invullen? Dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de chauffeur de juiste gegevens ontvangt.
Van zondag tot en met donderdag staan onze chauffeurs van 07.00 uur tot 01.30 uur voor u klaar. Het is absoluut mogelijk om buiten onze openingstijden om gebruik te maken van de diensten van Taxi Gouwe Rijn. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is (tijdig) een reservering maken. Op vrijdag en zaterdag zijn wij altijd de hele dag beschikbaar.

Neem contact op

0172 764 376

Adres

Fazanstraat 76
2406 VL, Alphen aan den Rijn

Email

info@taxigouwerijn.nl

Stuur een bericht

6 + 15 =