0172 764 376 info@taxigouwerijn.nl

TAxi diensten

Bij Taxi Gouwe Rijn kunt u terecht voor particulier-, zakelijk- en luchthavenvervoer. Dus heeft u een taxi naar Schiphol of een andere luchthaven nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxi reserveren kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem, maar u kunt ook telefonisch of per SMS een taxi bestellen.  

Particulier vervoer

Op vrijdag en zaterdag staan onze zeer ervaren chauffeurs 24 uur per dag klaar om u op een veilige en voordelige manier van A naar B te vervoeren. Heeft u op de overige dagen, buiten onze reguliere openingstijden, een taxi nodig? Ook dan kunt u, uiteraard, bij Taxi Gouwe Rijn terecht. Het enige wat u moet doen is van tevoren een taxi reserveren, dat kan heel eenvoudig online, telefonisch of via sms.

Zakelijk vervoer

Taxi Gouwe Rijn verzorgt in Alphen aan den Rijn al jaren het zakelijke vervoer voor restaurants, hotels en cafés. Daarnaast verzorgen wij ook al jarenlang de nodige ritten naar vergaderingen en bijeenkomsten in de rest van Nederland, maar ook andere Europese bestemmingen zoals Luxemburg, Brussel, Antwerpen, Frankfurt, Düsseldorf, Keulen en Hamburg.

De voordelen van zakelijk vervoer via Taxi Gouwe Rijn

Controle

Bepaal uw eigen vertrektijd en reis zo flexibel mogelijk

PRODUCTIEF

Vergader onderweg met uw relaties of collega’s

Comfort

Comfortabel zitten en onvermoeid aankomen op uw bestemming

Onze klanten

Luchthavenvervoer

Met Taxi Gouwe Rijn bent u ervan gegarandeerd dat u uw vliegtuig haalt om op vakantie of op zakenreis te gaan. U kunt online, telefonisch of per sms tegen zeer scherpe tarieven een taxi naar verschillende luchthavens reserveren.

We raden u aan om van tevoren een taxi te reserveren, zodat u ook buiten onze reguliere openingstijden gegarandeerd bent van uw vervoer naar de luchthaven. U kunt zelf uw eigen ophaaltijd bepalen, zodat u niet onnodig vroeg of te laat op uw bestemming aankomt.

Als u door Taxi Gouwe Rijn naar een luchthaven vervoerd wordt, heeft u altijd een privé taxi. Bij ons hoeft u niet extra te betalen om (extra) bagage mee te nemen. U bent vrij zoveel mee te nemen als u zelf wilt, zolang het maar in de wagen past.   

Garant Taxi

Weet u liever van tevoren hoeveel u kwijt bent? Met Garant Taxi kunt u nu van tevoren een vaste prijs afspreken voor een bepaalde rit. De ritprijs wordt bepaald op basis van het begin- en eindpunt en de snelst mogelijke route. De afgesproken prijs is uiteindelijk ook de prijs die u betaalt, er komen geen onverwachte kosten bij: dat is dus Garant Taxi.

Betaalmogelijkheden

Bij Taxi Gouwe Rijn is het mogelijk om snel en gemakkelijk online een taxi te boeken. Via ons online boekingssysteem kunt u het tarief laten berekenen en vervolgens direct een reservering plaatsen. Vervolgens is het mogelijk om uw rit veilig en gemakkelijk te betalen. U kunt natuurlijk ook contant in de taxi afrekenen. Een goede en voordelige taxi vinden is vaak lastig.Via ons veilige online boekingssysteem bieden wij u zeer voordelig een taxi aan. Hieronder ziet u onze betalingsmogelijkheden.

– iDEAL
– Creditcard
– Bancontact
– SOFORT Banking
– Overboeking

U kunt ook contant afrekenen bij de chauffeur.

Neem contact op

0172 764 376

Adres

Fazanstraat 76
2406 VL, Alphen aan den Rijn

Email

info@taxigouwerijn.nl

Stuur een bericht

8 + 8 =